Hu / En

Mit csinálunk / Mi foglalkoztat

Cat phones – Construma kiállítás 2015. április

Mantra bejegyzés | 2015.10.26

A Cat mobiltelefonok a strapabírás jegyében készültek, így az Építőipari Szakkiállítás, a Construma is egy remek lehetőség volt a márkának, hogy bemutatkozzon a hazai közönségnek. A látogatók nem csak megismerhették a készülékeket, hanem a strapabírásukat is tesztelhették. Egy kis játék segítségével minden érdeklődő kipróbálhatta, hogy a Cat telefonok valóban ütésállóak, de a vízállóság próbáját is kiállták a készülékek.

Cat phones – Construma

HTC One M9+

Mantra bejegyzés | 2015.10.26

HTC M9+ – Lenyűgöző kamera, kiváló hangzás és stílusos készülékház

HTC One M9+

A HTC 2015. júliusában jelentette be a HTC One család legújabb tagját, az M9+-t. A készülék teljes mértékben követi a márka korábban felállított irányvonalát, így a már megszokott elegancia és az impozáns teljesítmény nem hiányzik az M9+ kelléktárából sem. Mindezek mellett a továbbfejlesztett Duo Kamerával kiváló képeket készíthetünk, a 128 GB-os microSD kártya-bővíthetőségnek köszönhetően pedig rengeteg tárhely áll rendelkezésünkre. Elegáns külső, izgalmas belső, megéri a várakozást.

Bacardi Gateway Bar – Sziget Fesztivál 2015. augusztus

Mantra bejegyzés | 2015.10.26

Idén első alkalommal nyitotta meg kapuit a Bacardi Gateway Bar a Sziget Fesztiválon. Nappal szórakoztató játékok, éjszaka pedig teltházas buli fogadta a fesztiválozókat a két szintes Bacardi Zone-ban. A Marquard Mediával és több elismert bloggerel való közös együttműködés eredményeként mindenki megismerhette a Bacardi életérzést.

Bacardi Gateway Bar

Legyél te a város hőse!

Független bejegyzés | 2015.10.26

Az Egy nap a városban blog egyértelműen hiánypótló oldal, de a mostani kezdeményezésükkel még jobban belopták magukat a szívünkbe. A srácok a magyarországi gyermekéhezés ellen kívánják felvenni a harcot és ehhez keresik a város hőseit is. A város hősei havi 3750/5000/7500 Forinttal támogathatják a Gyermekétkeztetési Alapítványt és cserébe Budapest legjobb helyein fogyaszthatnak jelentős kedvezménnyel. Aki szeretne a város hőse lenni, nincs más dolga, mint letölteni a Város hőse alkalmazást és már intézheti is a támogatást. Bővebb információ és a folyamatosan frissülő támogatói lista: http://varosban.blog.hu/2015/09/17/a_varos_hose

Hajrá, legyünk mind a város hősei!

Nescafé – Szeretem a reggelt

Független bejegyzés | 2015.10.26

Jól tudjuk mi is, hogy sokszor nehezen indul, de a reggelnek akkor is létezik egy szerethető arca. A  Reggeli dal pontosan ezt kívánja bemutatni, de nem csak ettől olyan zseniális ez a szerzemény. A dalszöveg forrását a Nescafé közösségi felületeinek kommentelői adták, ők írhatták le, miért is szeretik a reggelt, ebből hozta össze a szöveget Wolfie a Punnany Massif-ból, a zeneszerzésben közreműködött a Random Tripből ismert Delov Jávor, az énekhangot pedig Tóth Vera adta hozzá. Szeretjük a reggelt, mert…

régebbi bejegyzések
újabb bejegyzések