01

Stratégiai szemlélet

Ügyfeleink hosszú távú érdekeit tartjuk szem előtt. Integrált szemlélettel kezeljük projektjeidet és hatékony, jövőbemutató javaslatokkal szolgálunk a tartós sikerért.

02

Kommunikáció egy kézben

Magabiztosan használjuk a PR és a marketingkommunikáció teljes eszköztárát. Összetett folyamatokat és sokszereplős együttműködéseket irányítva tehermentesítünk téged.

03

Elkötelezett csapatot alkotunk

Abban hiszünk, hogy csak a közösen létrehozott értékek erősíthetik meg az üzleti és személyes kapcsolatokat, ezért kitartóan dolgozunk a céljaidért. A te sikered ösztönöz minket is.

rólunk

Erőt adunk csapatodnak

Sok év tanácsadói munkában edződve és vezetői tapasztalatokkal felvértezve alapítottuk meg ügynökségünket 2010-ben. A Mantra Communication a bejáratott sémáktól elszakadó gondolkodást, az egyenes és tiszta kapcsolatokat, a szabadságot jelenti – számunkra és ügyfeleinknek egyaránt.

Jaczkó Viktória – Ügyvezető, Marketing Communication Project Manager

Szakterülete az IT és a telekommunikáció, azon belül PR feladatok, valamint fogyasztói ösztönző kampányok tervezése és lebonyolítása. A közösségi média platformok profi ismerője.

Kiss Eszter – Alapító, Marketing Communication Project Manager

Született stratéga, összetett PR és marketingkommunikációs kampányok megalkotója. Az employer branding és a társadalmi felelősségvállalás szakértője, dizájn megbízások élesszemű menedzsere.

Földváry Mónika – Marketing Communication Project Manager

Minden részletre kiterjedő figyelemmel hangolja össze a külső és belső kommunikációs aktivitásokat. Nagy összpontosítást igénylő események és a kreatív tartalomgyártás specialistája.

ügyfeleink

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu