Új gyár alapkőletételének esemény- és projektmenedzsmentje

A világ egyik vezető autóipari vállalata 2017-ben tovább erősítette magyarországi jelenlétét új, 15 milliárd forintos beruházásból létrejövő üzemével Győrben. Ügynökségünk szervezte a Külgazdasági és Külügyminisztériummal és a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel való együttműködés bejelentését, valamint a gyár alapkőletételi ünnepségét. A nagyszabású rendezvényen Szijjártó Péter miniszter, az amerikai diplomácia magas rangú képviselői, a járműipar prominensei és számos nemzetközi vezető vett részt.

Feladatunk a projekt teljes irányítása volt, a folyamatos vezetői tanácsadástól kezdve a médiakapcsolatok szervezésén át az alapkőletétel ünnepélyes eseményének tervezéséig és megvalósításáig.

  • Minden részletre kiterjedően megszerveztük az ünnepélyes alapkőletételt 2017 tavaszán. A vállalatcsoport PR és marketing igazgatójával együttműködve részletesen kidolgoztuk az esemény koncepcióját, üzeneteit és programját.
  • Megterveztük és kiviteleztük az esemény összes arculati anyagát, dekorációját, elkészítettük a rendezvényen vetített imidzsfilmet és más vizuális anyagokat.
  • A zöldmezős beruházási területen impozáns rendezvényhelyszínt alakítottunk ki, és biztosítottuk csaknem száz prominens vendég legmagasabb színvonalú vendéglátását.
  • Zökkenőmentesen lebonyolítottuk a teljes eseményt és a hozzá kapcsolódó protokoll találkozót.
  • Ügynökségünk felelt az összes PR és rendezvényszervezési feladatért, amely a sajtónyilvános, kétnyelvű protokoll eseményhez kapcsolódott.
  • Gondoskodtunk a sajtó részvételéről és a vállalat médiakapcsolatainak építéséről, melynek köszönhetően közel 70 médium számolt be a beruházásról magyar és angol nyelven.

 Az alapkőletételi protokollrendezvény koncepcióját és annak számos elemét később a nemzetközi vállalat átvette és alkalmazta a világ különböző pontjain létesített üzemeinek megnyitó eseményein is.

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu