Vállalati ügyfeleket és partnereket célzó PR kommunikáció a Dell számára

A Dell számos informatikai megoldást kínál vállalati ügyfeleinek, ezek kommunikációja átgondolt, folyamatos és a B2C kommunikációval összeegyeztetett PR tervet kívánt. Az új termékekről történő sajtókommunikáció mellett hangsúlyos szerepet kapott a szakmai újságírókkal való kétoldalú kapcsolat kialakítása, ami aktívan hozzájárult a márka folyamatos láthatóságához.

  • A hazai újságíróknak valóban értékes információkat tartalmazó sajtóanyagokat állítottunk össze. A kommunikáció megtervezése előtt alaposan felmértük az adott termék magyarországi relevanciáját, majd az eredmények fényében terveztük meg a PR kampányokat és határoztuk meg a legmegfelelőbb kommunikációs formákat.
  • A nemzetközi bejelentésekkel közel egy időben tájékoztattuk a hazai médiumokat. Ezzel biztosítottuk, hogy az ügyfelünk által kiadott, lokalizált anyagok szolgáljanak elsődleges hírforrásként, és a vállalat helyi szinten is kézben tartsa a PR kommunikációt.
  • Szűk körű sajtóreggelik keretében mutattuk be a kiemelt termékeket, amelyek lehetőséget adtak a márka üzeneteinek hatékonyabb átadására és az újságírókkal való kapcsolat elmélyítésére.
  • A tech média mellett a gazdasági sajtó és a híroldalak számára is készítettünk PR anyagokat és biztosítottunk szakértői véleményt, alkalmazkodva az adott médium olvasóinak igényeihez.

A sajtókapcsolatok körének bővítése, valamint a termékkommunikáció mellett a szakmai kommunikációt, szakértői megszólalások elhelyezését is magában foglaló PR tevékenység rövid és középtávon is eredményes sajtójelenlétet eredményezett a Dell számára.

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu