Digitális tartalomgyártás és B2B kommunikáció a tech szektorban

 
A Softline jelentős nemzetközi szereplője az informatikai megoldások és szolgáltatások piacának. A vállalat a közép- és kelet-európai régió hat országában jelent meg egy időben, így stratégiailag átgondolt külső kommunikáció vált szükségessé, ami elsősorban közvetlenül a vállalati ügyfeleket célozza meg. A tervezés alapját a vállalat online jelenlétének kiépítése adta.

  • Ügyfelünkkel közösen megalkottuk a LinkedIn oldalak tartalomstratégiáját. A szolgáltatások bemutatása mellett a vállalatot iparági szakértőként is pozícionáljuk, ezzel is szélesítve a potenciális célcsoportot.
  • Online tartalomgyártás keretében olyan blog- és LinkedIn bejegyzéseket készítünk, amelyek konkrét megoldásokat, jó gyakorlatokat fókuszba helyezve ismertetik ügyfelünk szolgáltatásait. A vállalat szakértői csapatát is bemutatjuk egyedi interjúk, szakértői kommentárok segítségével.
  • Kialakítottuk az országtól függetlenül beazonosítható arculatot a közösségi médiában, hangsúlyozva a nemzetközi jelenlétet.
  • LinkedIn hirdetési kampányok szervezésével biztosítunk nagyobb láthatóságot a releváns vállalati döntéshozók, informatikai vezetők körében.
  • A tartalomgyártás folyamatát végigkísérve feltöltjük az anyagokat a vállalati weboldalon elérhető blogra, illetve a LinkedIn oldalakra, továbbá követjük és elemezzük a főbb statisztikákat.

A vállalati ügyfelek közvetlen megszólításával képesek vagyunk gyorsan alkalmazkodni megbízónk üzleti céljaihoz, a hangsúlyozandó szolgáltatási kör változásához. A cég szakértőinek bevonásával pedig olyan tartalmakat állítunk össze, amelyek létező fogyasztói igényeket szolgálnak ki, valamint olyan megoldásokat mutatunk be, amelyek a Softline nemzetközi tapasztalatai alapján támogatják a régióban működő vállalatok sikerességét.

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu