FIRST LEGO League robotépítő verseny teljeskörű projektmenedzsment

 
A Remy (BPI Group Hungary Kft) 2016-ban döntött úgy, hogy egy személyben szponzorként és az esemény lebonyolítójaként elindítja az FLL robotépítő versenyt Miskolcon. CSR stratégiájának, melyet csapatunk dolgozott ki a vállalat részére, kiemelt eleme az oktatás és az innováció, az FLL nemzetközi versenysorozat tökéletesen illeszkedik ebbe.

Feladatunk volt a FIRST LEGO League programba való bekapcsolódás és az első regionális verseny lebonyolításának teljes körű projektmenedzsmentje.

Ezekért mind mi feleltünk:

  • Részletesen kidolgoztuk a miskolci verseny szervezési és lebonyolítási standardjait, adaptáltuk a helyi viszonyokra a verseny mechanizmusát, a nemzetközi alapítvány szervező csapatával szorosan együttműködve.
  • Minden részletre kiterjedően megszerveztük az egésznapos, 12 csapattal megvalósuló, percről percre lebontott és pontosan követett rendezvényt, ami a 200 fő résztvevő mellett további 200 fő nézőt is jelentett.
  • Megterveztük és megvalósítottuk az esemény arculatát és dekorját, ami azután benchmark lett az FLL nemzetközi versenysorozatban.
  • Sikeres PR kampányt kapcsoltunk hozzá a helyi és országos sajtóban.
  • Eredményesen bevontuk a dolgozókat, érintetté téve őket.

A miskolci regionális FLL verseny nem csak az iskolák között lett óriási siker, hanem a nemzetközi versenysorozatot szervező alapítványnál is.

Mind a projekt sztenderdjei és folyamatai, mind az egynapos esemény kidolgozása és lebonyolítása olyan magas színvonalat ütött meg, hogy az alapítvány alkalmasnak találta a vállalatot a 2018-as közép-európai regionális döntő megszervezésére. Ezt a bizalmat induló város korábban még soha nem érdemelt ki.

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Személyre szabható irodára lenne szükséged?

MinuteOffice lakásirodánk a legjobb hely erre!

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu

Örömmel indítjuk el még ma a legújabb projekted.

1066 Budapest, Teréz krt. 8. 1/14A

info@mantracomm.hu